Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Εταιρικό Προφίλ

CHENGDU JOINT CARBIDE CO., LTD.

ZIGONG ((CHENGDU) JOINT CARBIDE CO., LTDείναι θυγατρική της ZIGONG JOINT CARBIDE CO., LTD, επαγγελματίας κατασκευαστής περιστρεφόμενων εργαλείων και υλικών καρβιδίου βολφραμίου.Η άλλη είναι στην πόλη Ζιγκόνγκ.Επαρχία.

 

Ιδρύθηκε το 2007 στην πόλη Zigong, επαρχία Sichuan. στην Κίνα είμαστε το αποκλειστικό εργοστάσιο που διαθέτει εξοπλισμό από την πρώτη ύλη για την παραγωγή τελικών εργαλείων. συμπεριλαμβανομένης της υγρής άλεσης, πίεσης,Συσσωρεύσεις χαμηλής πίεσης, Πέντε άξονες CNC, Ηλεκτρονικό Scanner επιφάνειας εργαλείου, σκληρή και TRS τεστάρ. Τα κύρια προϊόντα περιλαμβάνουν Carbide burr/ Carbide burr κενό/ Carbide ράβδος, και Carbide ακροφύσιο. Εξαγωγήσαμε στη Βόρεια Αμερική,ΕλλάδαΣυνεισφέρουμε στην κατασκευή φθηνών προϊόντων υψηλής ποιότητας για τον κόσμο.

Ιστορία

Από τότε που ιδρύθηκε η επιχείρηση, κοβάλτιο ΚΑΡΒΙΔΊΟΥ ZIGONG (CHENGDU) το ΚΟΙΝΌ, ΕΠΕ συνεχίζει τη αύξηση και ανάπτυξη βασισμένη στη φιλοσοφία κύριας επιχείρησης της καινοτομίας, του προσδιορισμού, της αφιέρωσης στις λεπτομέρειες και της κατασκευής νοημοσύνης. Το ΚΟΙΝΟ ΚΑΡΒΙΔΙΟ είναι εξειδικευμένο στα σαλιάσματα καρβιδίου κατασκευής. Η σημαντική έκβαση έχει επιτευχθεί στην έρευνα, την ανάπτυξη εξοπλισμού, την παραγωγή και τις πωλήσεις.

    Co. ΚΑΡΒΙΔΊΟΥ ZIGONG (CHENGDU) η ΚΟΙΝΉ, ΕΠΕ η έκθεση από το 2007, πήγαμε στη Γερμανία, τη Ρωσία, την Πολωνία και τη Βραζιλία και ούτω καθεξής. Αναγνώριση κέρδους από έναν μεγάλο αριθμό πελατών.

 

 

Υπηρεσία

   CHENGDU JOINT CARBIDE CO., LTD.

Η επαγγελματική ομάδα μάρκετινγκ και η ομάδα τεχνικής εξυπηρέτησης θα μπορούσαν να παρέχουν εξατομικευμένα / επαγγελματικά προϊόντα και πλήρεις λύσεις.Είμαστε πεπεισμένοι ότι ο πελάτης είναι το επίτευγμα της μάρκας "KTS", και να προωθήσουμε τον τέλειο συνδυασμό της υπηρεσίας και της μάρκας μας!

 

Η ομάδα μας

   CHENGDU JOINT CARBIDE CO., LTD.

ZIGONG ((CHENGDU) JOINT CARBIDE CO., LTDΥπάρχουν 50 εργαζόμενοι στην παραγωγή, 15 εργαζόμενοι στον έλεγχο ποιότητας, 15 επαγγελματίες τεχνικοί, 10 ομάδα πωλήσεων, 10 εργαζόμενοι και περίπου 15 άλλοι.

Εκπαίδευση τεχνικό προσωπικό πλήρους απασχόλησης προπτυχιακό 6 μεταπτυχιακό 4 προσωπικό παραγωγής με πτυχίο πτυχίου άνω του 10 μέσο πανεπιστημιακό πτυχίο

Το προσωπικό πωλήσεων διαιρείται σε εγχώριες πωλήσεις πέντε πωλήσεις στο εξωτερικό πέντε καταρτισμένα στα αγγλικά, τα ισπανικά, τα κορεατικά κλπ.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Mr. Leo Li (International)
Τηλ.: : +86 17713607231
Χαρακτήρες Λοιπά(20/3000)